Vanaf Januari 2022 zijn de prijzen verhoogd MET 4 EURO.

Onderstaande tabel is gebaseerd op het gezamenlijk netto inkomen van een gezin per maand.

1.Studenten, bijstandsuitkering: € 66.00 wordt € 70.00 per uur vanaf 2022

2.Inkomens vanaf €1200 en daar boven: € 76.00 wordt € 80.00 per uur vanaf 2022

3.Behandelingen voor half uur :€ 47.00 WORDT €50.00

4. Behandelingen voor drie kwartier: € 57.00 wordt €60.00

5. Druppel flesje(i.v.m. homeopathie,Bach, mineralen etc.): is in behandeling inbegrepen.

Multi Wave sassies : €15.00 per sessie Blijft €15.

Voor het maken van afspraken ben ik bereikbaar: van ma t/m vrij. 08.00 uur tot 09.00uur onder het volgende telefoonnummer:045-5222869.

De boven genoemde tarieven gelden datum schrijven.

Bij annulering binnen 24 uur van het consult, moet ik helaas het standaard consulttarief in rekening brengen.

Hoogachtend,

Rajeev Ghosal

Acupunctuur

Acupunctuur helpt bij veel klachten. Het grote voordeel van acupunctuur is dat het bijna geen bijwerkingen heeft. En omdat bij een acupunctuur- behandeling uw gehele energiehuishouding verbetert, zult u zich snel fitter en gezonder voelen.
Acupunctuur heeft ook een preventieve werking. Het heeft een positieve invloed op het welbevinden van de mens. Het vergroot de natuurlijke weerstand, het verhoogt de pijngrens en het stimuleert de levenslust.

Bachbloesemtherapie

Bachbloesemtherapie werd uitgevonden door Dr. Bach uit Engeland. Hij zag een verband tussen de menselijke geest ,emoties en bloemen. Via bloemen wordt de geest gereguleerd en deze reguleert vervolgens het lichaam zo dat lichamelijke klachten kunnen verdwijnen.

Bloesemremedies

Ze kunnen worden gebruikt voor emoties en gemoedsgesteldheden die uit balans geraakt zijn, zoals bijvoorbeeld angsten, verdriet, je , overgevoeligheid, te veel denken, te weinig energie, stress, het gevoel vast te zitten, te weinig vertrouwen, enz. De bloesems helpen ons met het krijgen van inzichten en meer bewustzijn..

Cupping

Cupping Therapie is een behandelwijze die zijn traditie vindt in de Oosterse geneeswijze en al duizenden jaren oud is. De therapie wordt gebruikt om wat in de Oosterse geneeswijze bekend staat als ‘stagnatie’ te verlichten. Cupping heeft een sterke invloed op de huid, de spieren, de bloedsomloop en het zenuwstelsel.

Gastro-intestinale therapie

Gastro-intestinale therapie is gericht op het reinigen van lichaamsvochten. Het lichaamsvocht kan verstoord raken door bijvoorbeeld verkeerde voeding, stress, milieu, slechte vertering van voedsel, medicijnen, enz.

Integratieve psychotherapie

Counseling is probleemgericht en is eveneens een vorm van persoonlijke begeleiding, die ondersteuning biedt bij psychosociale problemen. Het helpt je in die situaties waarin het even niet lukt om optimaal te functioneren. Je kunt hierbij denken aan;

  • levensvragen
  • stress of burn-out
  • neerslachtigheid
  • angst of spanningen
  • relatieproblemen
  • verliesverwerking (scheiding, verlies baan, gezondheid, vitaliteit)
  • rouwverwerking
  • verwerken van traumatische ervaringen

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Persoonlijke counseling kan je helpen om de balans in jezelf en je leven terug te vinden en jouw klachten te verminderen. Samen met de counselor ga je op zoek naar een oplossing binnen de grenzen van jouw eigen mogelijkheden. Je wordt door de counselor optimaal ondersteund om weer zo goed mogelijk te kunnen functioneren.

Kinesiologie

Kinesiologie door een Chiropractor Drs. Thie  uit de VS ontwikkeld. Kinesiologie betekent  de beweging van de spieren. Door te testen hoe een spiergroep reageert,sterk of zwak wordt de oorzaak van een ziekte achtergehaald.

Klassieke en complex-homeopathie

In onze  praktijk werken wij  zowel volgens de klassieke homeopathie als volgens de complexhomeopathie.De eerst therapie werkt met een middel en wacht dan de resultaten af. Bij de tweede therapie worden tegen gelijkertijd meerdere verschillende middelen toegepast. Ik gebruik veel samenstellingen met een constitutiemiddel.

Manuele Lymfedrainage volgens de methode van Dr. Vodder

Manuele lymfedrainage is een massagetechniek gekenmerkt door langzame cirkelvormige in-en uitsluipende bewegingen, waarbij handen en vingers van de therapeut min of meer passief blijven. Elke greep bestaat uit een vloeiende druk toe- en afname, de grepen volgen elkaar ritmisch op. Het lymfesysteem wordt hierdoor geactiveerd.

NAET

Wat is NAET? NAET letterlijk vertaald is, Nambudripad ’s allergie elimination techniques.
Dr. Nambudripad een arts, chiropractor en acupuncturist heeft dit non toxische simpel manier om een intolerantie uit te schakelen/verbeteren uit gevonden. 
NAET wordt via spiertest u intoleranties geconstateerd en via de drukpunten op u rug samen met bepaalde soorten ademhalingen wordt u dan behandeld. 
De hele uitleg kunt u op de volgende site lezen.
www.allergie-weg.nl/naet/hoe-w...

Voedingsadviezen

Het is een oeroud proces wat iedere oma of wijze uit de vorige eeuwen gewoon wist. In Ayurveda via de drie doshas kon de ayurvedische arts iemand het best passende eetpatroon voor die persoon voorschrijven.


Bioresonantie behandeling

Met behulp van bioresonantie apparatuur kun je bij de mens metingen doen naar het algemene energieniveau, naar de veerkracht van het eigen herstellend vermogen en naar het functioneren van alle orgaan systemen. Tevens kun je heel precies nameten met welke factoren het lichaam belast is, of er tekorten zijn aan vitamines, mineralen en sporenelementen en of er hormonale verstoringen zijn. Overal in de natuur komen trillingen (resonantie) voor, zowel in de wereld van het grote (aardbevingen), als in het kleine (atoomtrillingen). Voor de mens zijn vooral geluids- en elektromagnetische trillingen van belang, zoals het licht en radiogolven. Wanneer het lichaam uit balans is door al deze trillingen, kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer zoals het hoort. Er ontstaan klachten en ziektes kunnen het gevolg zijn.