Wie zijn wij?
Margriet Voncken

Door de kracht en eenvoud van de natuur raakte ik enorm geïnspireerd. Ik volgde een 4 jarige HBO opleiding natuurgeneeskunde en kreeg nog meer het inzicht dat de natuur alles voorhanden heeft om ons weer terug in het evenwicht te brengen. 

Prijzen: Intake: €40, €60/u; €90/u


Diploma

Jaar

Europese Academie voor complementaire gezondheidzorg(HBO)

2003

SIVAS Acupunctuur

2006

Uitgebreid EHBO

Iedere jaar bijscholen

Medische & Psychosociaal basis Kennis

2016

E.E.N. Therapie Afgerond

2018


Rajeev Ghosal

Als van jongs af aan werd ik geconfronteerd met de heilzame werkingen van de natuurgeneeskunde. Mijn opa was arts en mijn moeder homeopaat. Via hun leerde ik mij verdiepen in gezondheid en de mogelijkheden hierin. Ik heb meerdere opleidingen hierin gevolgd, en tot slot een HBO opleiding afgerond.

Prijzen

  • Studenten/bijstandsuitkering: €66,- per uur
  • Inkomens vanaf €820: €76,- per uur
  • Behandelingen: €47,- voor een half uur, €57,- voor drie kwartier (incl. druppelflesje i.v.m. homeopathie, Bach, mineralen etc.)
  • Multi wave sessies: €15,- per sessie

Bij annulering binnen 24 uur van het consult, moet ik helaas het standaard consulttarief in rekening brengen. 

Diploma

Jaar

MD(Medicina Alternativa)

1989

Touch for Health

1990

Dr.Ac

1991

Hypertone X

1991

NAET(Basic)

2005

NAET(Advance1)

2005

NAET(Advance 2)

2008

Reiki

2006

Quantum Touch(1&2)

2007

Reconnection Healing (Level1&2)

2009

Uitgebreid EHBO

Iedere jaar bijscholen

Medische & Psychosociaal basis Kennis

2016

E.E.N.  Therapie

2018


Zowel in ons privéleven als in ons centrum zijn wij partners en hebben een fijne sfeer binnen ons centrum gecreëerd.  We zijn dankbaar dat we dit werk met alle liefde mogen doen. Wij vinden  het een meerwaarde hebben dat wij  zowel in de para-medische gezondheidszorg als in de complementaire gezondheidszorg opgeleid zijn , zodat we  kunnen inschatten wat beiden te bieden hebben en dat we  van beiden gebruik kunnen  maken. Het belang van de cliënt staat bij ons voorop en daarom vinden wij  samenwerking tussen meerdere vormen van geneeskunde dan ook erg belangrijk.

Het werken met natuurlijke geneeswijzen geeft ons heel veel plezier. Wij zien wat deze geneeswijzen aan mensen op het gebied van gezondheid en welzijn  kunnen brengen. En het is voor ons prachtig en dankbaar werk om ze daarin te mogen begeleiden.